Sűrgős esetben hívható telefonszámunk: +36 31 781-9421 | E-mail: info@hfg.hu

 • #

  Felhasználok 31  Itt a helyed csatlakozz!

 • #

  Bérelhetö Szolgáltatásaink: Counter-Strike 1.6 , Counter-Strike Sorce , Counter-Strike: Global Offensive


 • #

  Counter-Strike:Global Offensive szerver bérlés hamarosan a HFG-nél!

 • #

  Hamarosan bérelhetőek Minecraft szerverek is a HFG-nél!

 • #

  A VPS szolgáltatásával hamarosan .ÁSZF

Általános szerződési feltételek / Olvasd el figyelmesen!

A szerzõdési feltételek nem ismerete, nem mentesít annak betartása alól!

 A HFG.hu jogosult karbantartás miatt szüneteltetni a szolgáltatást. Amennyiben a karbantartási idő 1 óránál tovább tart, erről a Szolgáltató e-mail formájában köteles tájékoztatni Előfizetőt legalább a tervezett karbantartás előtt 3 nappal. A karbantartásokból adódó üzemszünet azonban nem haladhatja meg a havi 3 órát. Ezen karbantartási időszakok nem számítanak be a rendelkezésre állás számításába.

 Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a szolgáltatást korlátozza, amennyiben Előfizető nem rendeltetésszerűen használja Szolgáltató által nyújtott lehetőségeket. Kiemelten ilyen eseteknek tekintjük a következőket: illegális, szerzői jogokat sértő adatok bármilyen formában történő elhelyezése

 

1. Forgalom és szerződés meghatározása

 - A bérlő egy adott tárhellyel fog rendelkezni, amelynek mérete maximum 5 gigabyte játékszerverek esetén.

- A szolgáltatónál bérelt játék szerver férõhely (slot) számát átirni/módosítani szigorúan tilos! Amennyiben ezt megszegi a bérlõ vagy akár kíérletet tesz a módosításra (plugin, stb.), játékszerverét azonnal visszavonjuk.

 - A megrendelést a www.hfg.hu címen található megrendelőlap kitöltésével kezdődik. Ennek az űrlapnak a helyes kitöltése kötelező.

 - A szolgáltató biztosítja a bérlő számára a lagmentes játéklehetőséget, valamint a szervergép 100/100mbit-es internet kapcsolatát.

 - A szolgáltatást a bérleti díj jóváírásakor indítja a szolgáltató majd 24 órán belül elküldi az adatokat e-mailben a bérlő számára!

2. A szerződés tárgya

 - A szolgáltató vállalja, hogy 99%-os rendelkezésre állást biztosít éves szinten a játékszerver elérhetőségének érdekében.

 - A szolgáltató nem vállal felelősséget önhibáján kívül bekövetkezett játékszerver leállás miatt.

3. A szerződés ideje

 - A szerződő felek között automatikusan 1hónapos szerződés lép életbe, amelyet bármelyik fél felbonthat

 - Előre befizetés esetén a szerződés időtartalma az előre kifizetett havidíjak idejére szól.

4. A szolgáltatás megszűnése

 - A szolgáltató megszüntetheti a szolgáltatást, ha a bérlő illegális tevékenységet végez vele a hatályos magyar törvények szerint.

 - A tárhelyen tilos elhelyezni illegális, jogvédett tartalmat. A szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal és megszüntetheti a szolgáltatást

 - A bérleti díj elmaradása esetén a bérlő köteles lemondani a játékszerverét amennyiben arra már nem tart igényt, ezt megteheti e-mailben vagy msn-en keresztül is a megadott eléréseken.

 - A bérlő a szerver nevében más szolgáltató domain nevét vagy IP címét reklámozza.

 - A szolgáltató a bérleti díj elmaradása esetén köteles egy e-mail vagy msn üzenet küldeni az elmaradásról a játék szerver lekapcsolása előtt.

 - A szolgáltatónak gondoskodnia kell arról, hogy a szolgáltatás megszűnése után ne legyen elérhető a bérlő számára a webadmin rendszerver, az ftp hozzáférés, a játékszerver, subdomain valamint esetlegesen a kommunikációs szerver.

5. A szolgáltatás használata

 - A bérlő a játékszerverének nevében szerepelnie kell a @ hfg.hu szövegnek.

 - A konfig fájlokban tilos módosítani a tickrate számot és a maximum meg engedett slot számot, a port, számát valamint 1 tárhelyen 1 szerver futtatható.

 - A szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal adatvesztés esetén.

 - A tárhelyen elhelyezett játékszerver hibás konfigurálása esetén a szolgáltató nem vállal felelősséget még akkor, sem ha a játékszerver üzemképtelenné vált.

 - A tárhely kizárólag az internetes játékszerverrel kapcsolatos fájlokat tartalmazhat, kivéve, ha a bérlő élt a subdomain lehetőségével, ekkor a weblap kizárólag klán weblapot tartalmazhat.

 - Legfőképpen amiatt mivel a szolgáltató nem minden esetben észlelheti, hogy illegális tevékenység történt..

 - A bérlő semmilyen magatartásával (így különösen internetes híroldalakon, fórumokon, levelezőlistákon történő írásokkal) nem sértheti a szolgáltató jó hírnévhez való jogát.

 - A szerződés elfogadásával feliratkozol a hírlevelünkre.

6. Adatvédelem

 - A HFG.hu a tárhely-bérleti szerződéseiben a bérlők által közölt adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseinek megfelelően tartja nyilván és kezeli.

 - A szolgáltató törvény 2. § 8. pontjának hatálya alá tartozik a szolgáltató, mint adatkezelő. A szolgáltató a bérlő által közölt adatok (2. § 1. pont) felhasználásának célját kizárólag a szerződés megkötésében, ill. a szerződésből eredő viták bírósági úton történő rendezésében jelöli meg. Kizárja tehát azt, hogy az ügyfél nevét, levelezési vagy elektronikus címét és bármilyen más - a szerződéskötéskor közölt - adatát harmadik félnek (természetes vagy jogi személy) kiadja.

7. Záró Rendelkezés

 - Esetleges nézeteltérések esetén mindig a magyar nyelven írott szerződést kell figyelembe venni.

 - Jelen általános szerződési feltételeket valamennyi szerződésre alkalmazni kell.